Εφαρμογές
Επισκόπηση Εύρεση μεταφόρτωσης Στείλτε το αρχείο Επάνω
Λεπτομέρεις Μεταφόρτωσης
EasyArea Έκδοση:1.1
(3 ψήφοι)

7/1/2013 V1.1

  • Αναβάθμιση του γραφικού περιβάλλοντος
  • Ο τελευταίος τοίχος είναι πάντα πράσινος και υπάρχει βελάκι που υποδεικνύει τον προσανατολισμό σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ
  • Εναρμόνιση προσανατολισμού με ΚΕΝΑΚ

3/1/2013 V1.0

Νέο πρόγραμμα που επιτρέπει τον γρήγορο και εύκολο υπολογισμό εμβαδών σε οποιαδήποτε κλειστή επιφάνεια που περιγράφετε απο ευθεία στοιχεία (διανύσματα) με συγκεκριμένη κλίση. Στο πρόγραμμα έχει προστεθεί και δυνατότητα απεικόνισης σε μορφή σκαριφήματος των στοιχείων που προσθέτουμε για καλύτερη επισκόπηση της επιφάνειας. Επίσης με τα κουμπιά + και - μπορούμε να μεγενθύνουμε το σχέδιο μας και να το περιστρέψουμε με τα αντίστοιχα κουμπιά. Το πρόγραμμα θα υπολογίσει αυτόματα την επιφάνεια μόλις αυτή "κλείσει". Με κλίκ επάνω στο σκαρίφημα μπορούμε να το σύρουμε (pan) όπου μας βολεύει γα καλύτερη προεπισκόπιση της εργασίας μας.

Απλά προσθέστε τους "τοίχους" έναν έναν και μόλις η επιφάνεια κλείσει θα υπολογιστεί το εμβαδόν της. Η γωνία δεν παίζει και τόσο ρόλο αρκεί να είναι σωστή σε σχέση μεταξύ των "τοίχων".

Το πρόγραμμα παρέχει αρκετα καλή ακρίβεια στους υπολογισμούς εάν βρείτε κάποιο σφάλμα παρακαλώ πείτε το στο forum καθώς και τους υπολογισμούς-βήματα που κάνατε.
Δεδομένα

Μέγεθος 182 KB
Μεταφορτώσεις 311
Γλώσσα See description
Άδεια Χρήσης
Συντάκτης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστότοπος Αρχική σελίδα
Τιμή 5
Δημιουργήθηκε 2013-09-09 21:53:32
Δημιουργήθηκε από admin2
Αλλάχθηκε στις 2013-09-28 20:07:16
Τροποποίηση από admin

Παρακαλούμε να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε για να κάνετε λήψη αρχείων από αυτή κατηγορία. < br / > < br / >